VOLCANOOOOOOO

|

Dom äter människor.

Bergarter asfdadfdasad

|


1) LAVA. Den är generelt varm. Och det gör oftast ont att stå i det. Den kan lätt konsumera dina ben. Det kan också lukta kaffe ibland, så man måste va försiktig så man inte luras av den. Lava är väldigt kluriga.

2) Magmatisk Bergart. (Magmatius Homosapius Stenbumlius ololol.) Uppkommer från Jordens innre, varma ... ställe. Det är smälta bergmassor som har antingen a) stelnat från lava på jordens yta. B) stelnat i sprickor (diabASS) eller C) svalnat i djupet på ett hav. Dom gillar att äta barn.


3) Sedimentära bergarter. (Sedimentus Homosapius Sandslottius). Sediment som lagras (oftast på havsbotten) och som ständigt trycks neråt. När två sedimentära bergarter älskar varandra väldigt mycket, kan dom få Kalk tillsamans. Det är en vacker skapelse av naturen. Äter oftast varandra för någon andledning. På bilden kan man se en Sandsten. Den är gjord av ihoppressad sand från ett sandslott, bygt av nån unge.

4) Metamorfa. (Transformers, MORE THEN MEETS THE ROCK). Metamorfa är förvandlade bergarter från Sediment och Magmatiska typer. När Sediment och/eller Magmatiska bergarter trycks ner en tid, blir de till Metamorfa. När detta händer, så ger vi inte ett skvatt om de, för vi är oftast sittande i en skola, skriver detta och missar den fantastiska förvandlingen från Sediment/Magmatisk till Metamorfa. Vi kommer aldrig få se en riktig förvandling btw, 'cause it's under the earth, kk.



Problem, teacher?